Logo deteylinger.nl
<p>Initiatiefnemer Bastiaan Breukhoven is op donderdag 20 mei is met zijn Adry zorgteam op de weekmarkt van Noordwijk aanwezig. | Foto: pr.</p>

Initiatiefnemer Bastiaan Breukhoven is op donderdag 20 mei is met zijn Adry zorgteam op de weekmarkt van Noordwijk aanwezig. | Foto: pr.

(Foto: )
Regio

Adry thuiszorg start in de Bollenstreek

  Zakelijk

Regio/Zakelijk • Sinds deze week is er in de Bollenstreek een nieuwe thuiszorgorganisatie actief. Adry is een thuiszorgplatform vernoemd naar de zeer ondernemende en actieve oma van oprichter en eigenaar Bastiaan Breukhoven. “Ik ben Adry begonnen omdat ik besefte dat de zorg aan huis anders kan en moet. De tijd waarin wij leven vraagt om een nieuwe kijk op de zorg. Bij Adry draait het om de eigen regie, transparantie en gemak.’

Bij Adry krijgen cliënten zelf de regie in handen. Via het online boekingsplatform wordt een zorgverlener gekozen op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid. Binnen enkele klikken is de gewenste zorg geregeld. Zonder tussenkomst van andere partijen. Naast het online boeken van thuiszorg, is er ook altijd telefonisch een medewerker beschikbaar. Bij Adry werken professionele zorgverleners die 24/7 beschikbaar zijn. Zij hebben, naast het leveren van (complexe) zorg, ook altijd tijd voor een praatje, een luisterend oor of een troostende schouder.

De kosten voor de inzet van Adry kunnen (gedeeltelijk) worden vergoed vanuit de zorgverzekering, via de gemeente of het zorgkantoor. Voor meer informatie, kijk op www.adryzorg.nl of bel naar 071-2301240.

Meer berichten