Logo deteylinger.nl
<p>Projectbegeleiders Manon van der Zwet en Eefje Visser, cli&euml;nten Maarten, Jacqueline en Gerard en Raamwerk medewerker Rachelle zijn in hun sas met de vaste stek in het dorpshart van Sassenheim. </p>

Projectbegeleiders Manon van der Zwet en Eefje Visser, cliënten Maarten, Jacqueline en Gerard en Raamwerk medewerker Rachelle zijn in hun sas met de vaste stek in het dorpshart van Sassenheim.

(Foto: pr.)
Sassenheim

Nieuw in het dorpshart: Raamwerk ‘In de buurt Sassenheim’

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Een bijzondere dag voor alle cliënten van Wijkcentrum Raamwerk In de buurt Sassenheim. Vorige week nam de organisatie voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek een extra onderkomen aan de Hoofdstraat in het dorpshart van Sassenheim officieel in gebruik. 

“Van ons beiden was dit echt een heel vurige wens”, delen projectbegeleiders Eefje Visser en Manon van der Zwet van Raamwerk uitgelaten hun blijdschap. “Sociaal gezien is dit pand echt een meerwaarde. Het brengt ons dichterbij de mensen.”

Hun langdurig verlangen voor een vaste stek om met cliënten van het Raamwerk maatschappelijke projecten te ondernemen, schoven Visser en Van der Zwet allerminst onder tafel. Met regelmaat gooiden ze bij het organisatiebestuur een balletje op. Alhoewel zij naar tevredenheid op verschillende locaties, onder anderen clubhuis ‘de Hoystak’ van Scoutinggroep Scojesa Sassenheim, met cliënten de diverse activiteiten onder handen namen, was die situatie niet ideaal. 

Totdat dankzij een gelukkige samenloop van omstandigheden het pand aan Hoofdstraat 194 bij Van der Zwet en Visser in het vizier kwam. 

Lees verder in De Teylinger van woensdag 6 oktober.

Meer berichten