Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)

Jonge kunstenaars van De Buitenplaats exposeren in Het Oude Raadhuis

  Activiteiten

Warmond • Warmondse leerlingen uit groep 7 en 8 van basisschool de Buitenplaats exposeren van zaterdag 25 november tot en met zondag 3 december in Het Oude Raadhuis (Dorpsstraat 36). Burgemeester Carla Breuer opent de expositie aanstaande zaterdag om 15.00 uur.

Dit najaar viert Het Oude Raadhuis een dubbel lustrum: de vereniging Het Oude Raadhuis bestaat 35 jaar en het gebouw 150 jaar. Afgelopen weken hebben de leerlingen De Buitenplaats onder leiding van kunstenaars geschilderd, gewerkt met klei en steen en kijkdozen gemaakt. Op deze manier is vanuit allerlei invalshoeken vorm gegeven aan het thema van de expositie 'Warmond ons dorp'. De vereniging heeft er bewust voor gekozen op deze wijze het lustrum te vieren. Zij wil zoveel mogelijk dorpsgenoten hierbij betrekken en de interesse voor kunst bij kinderen, hun ouders, grootouders en hun bredere omgeving aanwakkeren.

Het Oude Raadhuis is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten