Logo deteylinger.nl
In Warmond zijn regelmatig markten, zoals de jaarlijkse kerstmarkt.
In Warmond zijn regelmatig markten, zoals de jaarlijkse kerstmarkt. (Foto: archief/Peter Schipper)
Warmond

Kunstmarkt in Warmond gaat door

  Activiteiten

Warmond • Op zondag 30 augustus van 11.00 tot 16.00 uur kan "Galerie Het Oude Raadhuis" ook dit jaar weer de inspirerende kunstmarkt organiseren rond het Dorpsplein van Warmond.

De jaarlijkse Kunstmarkt in Warmond is aan het eind van de zomervakantie. Nu voor de 17de keer. Natuurlijk zal de markt er anders uitzien. De kramen staan verder uit elkaar, er zijn ruime looppaden en een goed aangegeven looproute, zodat het mogelijk is om de anderhalve meter aan te houden. Bij alle kramen is desinfecterende gel beschikbaar. Verder wordt verzocht om niet te komen bij koorts of verkoudheidsklachten.

Regionale kunstenaars

Het aanbod is zoals gewoonlijk gevarieerd. Er is een aantal kunstenaars uit Warmond en Leiden, maar ook kunstenaars uit de regio. Met schilderijen in acryl en olieverf, aquarellen, keramiek, aardewerk, glaswerk, beelden, sieraden van zilver en edelstenen. Om te kijken, te kopen, (regionale) kunstenaars te ontmoeten en te genieten van de sfeer. Ook kunnen bezoekers nog een kijkje nemen in de galeries rondom het plein en genieten van het hopelijk mooie weer op het terras van het Kunstcafe´. 

Meer op www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl . 

Meer berichten