Afbeelding
Foto: pr.

Open Tuinen Weekend in Warmond en Oegstgeest

Activiteiten Warmond

Warmond • Ook dit jaar doet Afdeling Leiden e.o. mee en stellen de aangesloten leden hun tuinen voor publiek open. Iedereen is welkom in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 juni. De tuinen zijn gelegen in onder meer Leiden, Voorschoten, Warmond en Oegstgeest. Groei & Bloei hoopt de belangstelling voor tuinieren te bevorderen.

De tuin-eigenaren zijn trots op hun tuin en vertellen bezoekers graag over hun hobby. Elke partculiere tuin heeft zijn eigen karakter en verhaal. Deelnemers kunnen dit jaar onder andere kennismaken in Oegstgeest met een schitterende tuin met vele tuinkamers en in Warmond met een tuin met een kas vol schitterende cactussen. Verder zijn er prachtige moestuinen in Leiden en villatuinen in Warmond te zien en een voedselbos in Katwijk.

Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en inspiratie op te doen voor je eigen tuin.

Op https://leiden.groei.nl/home/ staan de deelnemende tuinen en de openingstijden. Ook uw tuin openstellen tijdens het Open Tuinen Weekend? Stuur dan een e-mail naar info@leiden.groei.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant