Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Voorhout

Kookcursus voor senioren

  Activiteiten

Voorhout • Marente start op woensdag 11 mei van 16.30-19.00 uur weer met de succesvolle basiskookcursus ‘De Oude Garde’ in Voorhout. Onder enthousiaste begeleiding van chef-kok Willem Vogels leren deelnemers al doende een gezonde maaltijd te bereiden. Na de kookles nemen ze plaats aan de gedekte tafel en dineren samen met de medecursisten onder het genot van een glaasje wijn of fris. Gezelligheid en saamhorigheid staan bij deze cursus voorop.

Tijdens de kookcursus leren deelnemers van chef-kok Willem Vogels hoe ze eenvoudig een gezonde en smaakvolle maaltijd maakt. Na deze cursus is elke deelnemer in staat om maaltijden te bereiden zoals aardappelen met groente en vlees of vis, stamppot, pasta of een maaltijdsoep. De cursus bestaat uit zes kooklessen en start op woensdag 11 mei van 16.30 tot 19.00 uur in De Spelewey (Breughelhof 8).. Er wordt gekookt vanuit het Marente Kookboek. 

Aanmelden

Aanmelden voor ‘De Oude Garde’ kan tot en met 5 mei.Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 33 33 en/of e-mailadres info@marente.nl. Kijk ook op www.marente.nl.

Meer berichten