Afbeelding
Foto: pr.

Theater Van Santen speelt kindervoorstelling ‘Alleen op de wereld’

Activiteiten Regio

Lisse •  Theater Van Santen – Jeugdtheater speelt op zondag 7 augustus om 14.30 uur de voorstelling ‘Alleen op de wereld’ in de theaterzaal van ’t Poelhuys, (Vivaldistraat 4) in Lisse. 

Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. 

Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Voormalig Teylingen-dichter Irma Ooijevaar is verantwoordelijk voor de tekstbewerking en liedteksten. 

Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar en (groot)ouders. De voorstelling duurt en uur en na afloop is er een Meet en Greet met de spelersgroep. Kaarten zijn te bestellen via Floralis in Lisse www.floralislisse.nl of aan de deur verkrijgbaar.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant