Burgemeester Carla Breuer in gesprek tijdens NLdoet.
Burgemeester Carla Breuer in gesprek tijdens NLdoet. Foto: Piet van Kampen

College van B&W op pad tijdens NLdoet

Algemeen

Teylingen • Tijdens de jaarlijkse klusdagen van NLdoet, dit jaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart, steken vrijwilligers de handen uit de mouwen om te helpen bij clubs, verenigingen en zorginstellingen. Ook het college van B&W doet mee en helpt aankomend weekend bij verschillende projecten mee.

Burgemeester Carla Breuer helpt op zaterdag 16 maart bij de verwendag in de Gerto in Voorhout. Voor de bewoners is onder andere een bingo georganiseerd.

Overkapping voor bakfiets

Wethouder Arno van Kempen is op vrijdagmiddag 15 maart actief in Sassembourg tijdens de sport en spel middag. Wethouder Bas Brekelmans gaat zaterdag 16 maart aan de slag om samen met anderen het Groene Schoolplein van basisschool De Buitenplaats in Warmond voorjaar- en zomerklaar te maken. Wethouder Rob ten Boden helpt bij scouting Scojesa met het timmeren van een overkapping voor de bakfiets.

Ook meehelpen?

In Teylingen hebben zich dit jaar 19 organisaties aangemeld met een klus. Zij zoeken hiervoor vrijwilligers. Voor vijf van de klussen is dit al volledig gelukt, hiervoor zijn geen klussers meer nodig.  Benieuwd waar nog helpende handen nodig zijn? Kijk dan op www.nldoet.nl en selecteer 'Teylingen'.

Uit de krant