Presentator Dennis Weening is bekend van Wie is de Mol en ADHDennis. | Foto: pr.
Presentator Dennis Weening is bekend van Wie is de Mol en ADHDennis. | Foto: pr. Foto: pr.

Dennis Weening gaat ’Over de grens’

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Presentator Dennis Weening is op donderdag 11 november te gast in de bibliotheek Sassenheim (Kerklaan 42). Hij gaat in gesprek met bezoekers en leden van de Bibliotheek over het Nederland Leest-thema ‘Over de grens’.

Dennis Weening heeft met zijn televisie- en radioprogramma’s regelmatig grenzen verlegd. Hij is bekend van programma’s zoals ‘Wie is de Mol?’, ‘ADHDennis’, ‘Eerste hulp bij Tattoo disasters’ en ‘We want more’. Kom naar de Bibliotheek Sassenheim en praat mee over het onderwerp Over de grens en het boek De wandelaar van Adriaan van Dis.

Over de grens is dit jaar het thema van de jaarlijkse campagnemaand Nederland Leest die 1 november van start gaat. Bezoekers van de bibliotheek krijgen tijdens Nederland Leest het boek De Wandelaar van Adriaan van Dis cadeau. Een goed boek brengt gesprekken op gang, daarom organiseert de Bibliotheek Bollenstreek de hele maand november een serie gesprekken met prominente en minder prominente Nederlanders. Deelname kost 5 euro voor leden en 7,50 euro voor niet-leden. Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl/nederlandleest. Hier is ook meer informatie te vinden over Nederland Leest en de gesprekken met… cabaretière Jetty Mathurin, presentator Jaap Jongbloed en auteur Adriaan van Dis en strafpleiter Natacha Harlequin.

Uit de krant