Dierenasiel Offem gaat collecteren in de Bollenstreek en zoekt collectanten. | Foto: pr
Dierenasiel Offem gaat collecteren in de Bollenstreek en zoekt collectanten. | Foto: pr Foto: pr

Dierenasiel Offem zoekt collectanten

Algemeen

Dierenasiel Offem in Noordwijk zoekt nog collectanten voor de huis-aan-huis collecte. De collecte wordt gehouden van maandag 6 t/m zaterdag 11 mei in Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse en Hillegom. De gehele opbrengst wordt gebruikt voor de opvang en de verzorging van de dieren in het asiel uit deze regio.

Dierenasiel Offem vangt zwerfhuisdieren op. Deze worden verzorgd totdat de eigenaar of een nieuw thuis wordt gevonden.

Afgelopen jaar was er een enorme toename van achtergelaten kittens. En zijn er helaas nog altijd veel dieren die in zeer verwaarloosde conditie bij het asiel terecht komen. Hiervoor is veel (medische) zorg en tijd voor nodig voordat ze er aan toe zijn om geadopteerd te worden. Voor alle gemeenten zoekt het asiel nog enthousiaste collectanten. Bent u zestien jaar of ouder en heeft u een uurtje (of meer…) over, geef u dan op als collectant. 

Opgeven kan door een mail te sturen naar dierenasielnoordwijk@gmail.com Vermeld hierin naam, telefoonnummer en in welk dorp of welke straat u graag wilt collecteren.

De opbrengst wordt gebruikt voor de kosten van de opvang en verzorging van alle zwerfdieren en natuurlijk ook dieren die opvang nodig hebben en herplaatst moeten worden omdat er afstand van is gedaan door de eigenaar.

Uit de krant