Afbeelding
Foto: pr

Nieuwbouw HV Foreholte van start

Algemeen

Vrijwilligers van de handbalvereniging Foreholte hebben na het steken van een corsowagen, het organiseren van Sportparkpop en het welbekende jaarlijkse Openhandbaltoernooi voor de basisscholen (waar inmiddels zich al 56 teams voor hebben aangemeld), nu een megaklus op de planning staan. 

Deze keer is het de bouw van een nieuwe kantine aan de Baden Powelllaan in Voorhout. Zoals de meesten wel weten is door de herinrichting van het sportpark een verplaatsing van het handbalveld en de kantine van HV Foreholte een feit. Omdat de bouw van de huidige kantine van HV Foreholte ook voor een groot deel door vrijwilligers is gedaan, is de bouwploeg die samengesteld is voor de nieuwe kantine weer druk bezig om er nu ook een mooi gebouw van de maken. De eerste steenlegging, waarvoor 100 stenen zijn verkocht op de handbalveiling, staat gepland half/eind juni 2024.

Na een langdurig en zorgvuldig proces is het dan eindelijk zo ver en kan nu de bouw van de kantine van start. De planning is om het gebouw klaar te hebben. Het gebouw zal bestaan uit een kantine en vier kleedkamers.

Uit de krant