Logo deteylinger.nl
Foto:
Voorhout

Cantabile organiseert twaalfde editie Allround Quiz

  Cultuur

Voorhout • Na een periode waarin niet met elkaar gezongen kon worden, is Cantabile weer vol enthousiasme aan het zingen. De zanggroep organiseert jaarlijks een Allround quiz, dit jaar op zaterdag 30 oktober in Café Restaurant Boerhaave (Herenstraat 57).

Aan deze quiz kunnen 16 teams van maximaal vijf personen deelnemen. Quizmaster is dit jaar voor de twaalfde keer Mitchel Hoes. De Allround Quiz bestaat uit tien rondes met onderwerpen van uiteenlopende aard. Denk hierbij aan een puzzelronde, een Film en Muziekronde (via geluidsfragmenten), maar ook Wetenschap en techniek, Aardrijkskunde, sport en Geschiedenis staan er nog steeds bij. Vanzelfsprekend is er ook een ronde Corona.

Verloting

Na afloop van de quiz is deze uitdagende en gezellige avond nog niet voorbij. Er volgt nog een verloting met mooie prijzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de medewerking van de plaatselijke middenstand. 

De quiz start om 19.45 uur. Voor de toegang van Boerhaave is een geldige QR code in de CoronaCheck app vereist. Aanmelden kan tot en met 19 oktober naar cantabile@doolaardkool.nl. 

Zing mee

Zanggroep Cantabile zingt negro spirituals, licht klassiek, musicals, kerstliederen, populair, en dat in diverse talen zoals Nederlands, Duits, Engels, Frans en Zweeds. Ze repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool De Achtbaan (Beukenrode 107 in Voorhout). Aanmelden kan ook via cantabile@doolaardkool.nl.

Meer berichten