Logo deteylinger.nl

Lijsttrekkers stellen zich voor - Peter Scholten (CDA)

  Politiek
Peter Scholten. | Foto: pr.
Peter Scholten. | Foto: pr. (Foto: pr.)

verkiezingen • Zeven politieke partijen doen in Teylingen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, Trilokaal en VVD. Op deze website stellen de lijsttrekkers zich voor en vertellen heel in het kort wat zij willen voor Teylingen.

Naam: Peter Scholten

Leeftijd: 66 jaar

Burgerlijke staat: getrouwd met Janny, drie zonen en twee kleinzonen.

Beroep: Voormalig marineofficier

Partij: CDA

Politiek actief sinds: 2010

Woont in Teylingen sinds: 1983, in Sassenheim

Na 38 jaar als marineofficier in operationele en bestuurlijke functies bij Defensie te hebben gediend, ben ik sinds maart 2010 voor het CDA lid van de gemeenteraad van Teylingen.


Het CDA is altijd nauw betrokken geweest bij het gemeentebestuur in Teylingen en voorheen in onze drie mooie dorpen. De lokale samenleving staat voor ons centraal. Net als in de afgelopen jaren blijft het CDA bijzondere aandacht geven aan het sociale domein. Op maat gerichte zorg voor ouderen en jongeren die dat nodig hebben. Daarnaast krijgt de veiligheid op en rond de stations in Teylingen prioriteit evenals de aanpak van verkeersonveilige situaties. Economie, duurzaamheid en natuur vinden onze inwoners ook belangrijk. Die onderwerpen krijgen beslist de aandacht van het CDA.


Meer berichten