Lisa van der Geest eindigt als tweede in de Marathon Cup van dit seizoen. | Foto: pr./Arjen Vervoort.
Lisa van der Geest eindigt als tweede in de Marathon Cup van dit seizoen. | Foto: pr./Arjen Vervoort. Foto: pr./Arjen Vervoort.

Van der Geest eindigt als tweede in marathon cup, Van der Stelt net naast het podium

Sport Warmond

Warmond • De finalewedstrijd in de KPN marathon Cup heeft niet meer gezorgd voor een verschuiving in het klassement. Lisa van der Geest eindigde als tweede en pakte daarmee de winst in het jongerenklassement. Iris van der Stelt miste op een enkel punt het podium.

Ondanks vele pogingen van Lisa van der Geest en Iris van der Stelt (beide WIJC en marathonploeg MKBasiscs.nl) lukte het hen niet om de nummer een in het klassement kwijt te raken. Elma de Vries kon op het eind meesprinten met de winnares van die avond, Irene Schouten. Daarmee stond de eindzege in het klassement voor Elma de Vries vast.

Met haar vijfde plaats die avond behield Lisa van der Geest de tweede plek in het eindklassement. Lisa kreeg ook de witte trui voor de eerste plaats in het klassement voor de jongeren. Iris van der Stelt miste het eindpodium op 0.9 punten. De derde plaats in de laatste wedstrijd was voor Corina Strikwerda die daarmee voldoende punten veroverde op Iris om haar in het eindklassement net voorbij te gaan.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant