Logo deteylinger.nl
<p>V.l.n.r. Barbara Oudshoorn, Wil Danes en Jan van Winsen. | Foto: pr.</p>

V.l.n.r. Barbara Oudshoorn, Wil Danes en Jan van Winsen. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Warmond

Regen geen spelbreker bij Warmond Open 2021

  Sport

Warmond • Dit jaar mocht de Warmond Open weer georganiseerd worden, van 30 juli tot en met 8 augustus. Overdag is het 50+ toernooi georganiseerd en ’s avonds zijn de dubbel- en enkelwedstrijden in poules gespeeld, in de onderdelen GD/HD/DD/HE/DE 17+ en 35+.

Het eerste weekend waren de weergoden ons niet gunstig gestemd. De eerste zaterdag zijn er vanwege de regen, een aantal wedstrijden doorgeschoven, maar zondagmorgen kwam de regen echt met bakken uit de lucht. Gelukkig zijn de banen met hulp van alle vrijwilligers die aanwezig waren snel gedroogd en kon de baan op worden gegaan. Daarna waren er af en toe wel wat buien, maar over het algemeen konden de wedstrijden zonder vertraging worden gespeeld dankzij alle vrijwilligers, die vol enthousiasme aanwezig waren. 

Dit jaar hebben weer vele bekenden en nieuwe vrijwilligers, een aantal uren hard gewerkt, om dit voor elkaar te krijgen en dat maakt de betrokkenheid van deze leden alleen maar groter. Diverse deelnemers hebben hun dank uitgesproken aan de altijd vriendelijke en gestructureerde organisatie, de vrolijke entourage, de geserveerde hapjes en heerlijke daghappen. 

Dit jaar was het laatste jaar van Wil Danes. Zij heeft aangegeven nog wel te willen helpen met het organiseren maar niet meer de eindverantwoordelijkheid te willen hebben. Een groep enthousiaste jonge mensen heeft zich al aangemeld. Volgend jaar wordt weer een traditionele hoge opkomst verwacht.

Maar eerst wordt van 15 tot en met 19 december het Nol Sikking Open georganiseerd. Meer informatie op www.tvoverbos.nl.

Meer berichten