Gasten van Zonnebloem genieten van valentijnslunch | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Dick en Jol Kraakman krijgen een oorkonde van de Zonnebloem, als dank voor de gesponsorde lunch.
Dick en Jol Kraakman krijgen een oorkonde van de Zonnebloem, als dank voor de gesponsorde lunch. (Foto: pr.)
Voorhout

Gasten van Zonnebloem genieten van valentijnslunch

  Verenigingen

Voorhout • De Zonnebloem afdeling Voorhout is op woensdag 13 februari met 30 gasten en 3 vrijwilligers gaan lunchen bij Welgelegen. 

Zo rond 13.00 uur werden de gasten naar binnen begeleid door enkele vrijwilligers, die hen eerst met hun auto thuis hadden opgehaald. Vervolgens zocht iedereen een plaatsje uit aan de feestelijk gedekte tafels. Nadat iedereen voorzien was van een drankje, werd door eigenaresse Jol Kraakma verteld wat er deze middag voor ons op het menu stond. De lunch bestond uit een kop tomatensoep vooraf, als hoofdgerecht was er bami en als toetje werd speculaasijs met slagroom en chocoladesaus geserveerd.

Na afloop van het etentje zijn eigenaren Dick en Jol Kraakman uitgebreid bedankt met vriendelijke woorden en een cadeaubon. Als verrassing kregen zij ook nog een oorkonde uitgereikt door De Zonnebloem afdeling Voorhout. Om 16.00 uur werden de gasten weer door de vrijwilligers thuis gebracht en daar konden ze nog nagenieten van de gezellige middag.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>