Logo deteylinger.nl
Adest Musica in training. | Foto: pr.
Adest Musica in training. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Adest Musica geeft exclusief voorproefje

  Verenigingen

Sassenheim • De Drum- en Showband van Adest Musica heeft op zondag 24 februari haar trouwe sponsoren en grenadiers getrakteerd op een exclusief voorproefje van de nieuwe show 'Stairway to Heaven'.

Zo'n honderd bezoekers, allen sponsor of grenadier (leden van de club van 100) van Adest Musica, waren op uitnodiging van Adest Musica aanwezig om een exercitie van de Drum- en Showband bij te wonen. Voorafgaande de sneak preview kregen zij van het artistieke team een uitleg hoe een instudeertraject van een show in mekaar steekt, wat er bij komt kijken en hoe muzikanten en instructeurs hier zich op voorbereiden. Na deze lezing werden de bezoekers getrakteerd op een exclusieve uitvoering van de show 'Stairway to Heaven' en waren zij als eerste getuige van de nieuw ingestudeerde show.

Stairway to Heaven

Met de nieuwe show zal de Drum- en Showband dit jaar en volgend jaar rondtoeren in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Noord-Ierland. Ook staan er opties voor het verzorgen van optredens in Zwitserland, Italië en Engeland. De nieuwe show bevat onder andere symfonische rock hits van de artiesten Led Zeppelin, Muse, Kayak, Pink Floyd, Kansas en Iron Maiden. Gecombineerd met mooie exercitie en een flitsende show zal het korps weer een onuitwisbare indruk achterlaten op de vele taptoevelden.

Adest Grenadiers

De Adest Grenadiers is het welbekende 'club-van-100' principe, maar door Adest Musica in een nieuw fris jasje gestoken. Oud-leden, familie, vrienden maar ook spelende leden van Drum- en Showband Adest Musica krijgen door dit unieke project de mogelijkheid om 'hun' Sassemse muziekvereniging een warm hart toe te dragen. Op de website van Adest Musica, www.adestmusica.nl, is meer informatie te vinden.

Meer berichten