Trainer Piet van der Klugt geeft uitleg aan de Hummels. | Foto: pr.
Trainer Piet van der Klugt geeft uitleg aan de Hummels. | Foto: pr.

Extra Hummeltrainingen bij Teylingen

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • Het coronavirus heeft veel veranderd in het dagelijks leven. Wat echter blijft is de behoefte bij kinderen om te spelen. Dat kan op vele manier vormgegeven worden en bij RKVV Teylingen doen ze dat natuurlijk met een bal.

Met lekker spelen kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus kunnen kinderen bij Teylingen al komen ‘hummelen’ als ze vier jaar oud zijn. Om de week op zondag is de training tussen 10.00 en 11.00 uur, met andere kinderen tussen de vier en zes jaar oud. Trainers Piet van der Klugt en Cees van der Zwet (jr.) zorgen ervoor dat zelfs de kleinste spelertjes het plezier van het voetballen ontdekken door hen met aan de leeftijd aangepaste oefeningen om te leren gaan met de bal én met samenspelen in een team.

Trainingen op 21 juni en 5 juli

De afgelopen maanden zijn er diverse trainingen afgelast, daarom wordt de komende weken nog doorgetraind. Op zondag 21 juni en 5 juli van 10.00 tot 11.00 uur zijn de gratis hummeltrainingen. De trainingen zijn vrijblijvend, er is geen speciale kleding voor nodig, ook geen voetbalschoenen. In verband met de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van kleedkamers en clubhuis.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant