Logo deteylinger.nl
<p>Suoermarkteigenaar Joop van Dijk reikt een deel van de cheques uit aan de vertegenwoordigers van de clubs. | Foto: pr.</p>

Suoermarkteigenaar Joop van Dijk reikt een deel van de cheques uit aan de vertegenwoordigers van de clubs. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Voorhout

Voorhoutse clubs verdelen 15.000 euro na spaaractie

  Verenigingen

Voorhout • Supermarkt Plus Van Dijk heeft het laatste kwartaal van 2021 de actie ‘Spaar je Club Gezond’ gehouden. Klanten konden bij het kopen van de boodschappen hun favoriete vereniging steunen. In totaal werd er een bedrag van 15.000 euro verdeeld, waarvan de cheques eind vorige maand zijn uitgedeeld. Maar liefst 22 verenigingen deden mee.

Er is door de supporters en leden ontzettend hard gespaard. De grootste spaarders van de actie waren St. Fietsmaatjes Teylingen (1.654 euro), V.V. Foreholte (1.512 euro), St. Cecilia Voorhout (1.397), Handbalvereniging Foreholte (1.252 euro) en Basketbalvereniging Forwodians (876 euro).

Het geld komt goed van pas bij alle 22 verenigingen en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt; denk aan onderhoud van het clubhuis, nieuwe kleding, aanschaf van nieuwe materialen of activiteiten voor de (jeugd)leden. “Met deze actie dragen we een steentje bij, als meest verantwoorde supermarkt vinden we dat we altijd moeten klaarstaan voor onze buurt. Met deze spaaractie konden we clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven,” aldus supermarkteigenaar Joop van Dijk.

Meer berichten