Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Geslaagd Open-toernooi bij Jeu de Boules vereniging ‘De Vaste Voet’

  Verenigingen

Sassenheim • 30 Teams vanuit heel Nederland meldde zich op zaterdag 7 mei voor een toernooi bij Jeu de boules vereniging De Vaste Voet.
Het deelnemersveld was zeer gemêleerd wat de leeftijd van de deelnemers bewijst. De jongste speler was 15 jaar en de oudste ruim 80.
Het terrein en de 23 banen waren vooraf netjes geprepareerd en sinds deze dag zijn ook de officiële borden geplaatst waarop aangeduid wordt dat ook dit sportterrein voortaan Rookvrij zal zijn.

Er werden 5 partijen gespeeld en hiermee gestreden om leuke prijzen waarvan er een aantal door de trouwe sponsoren van de vereniging ter beschikking waren gesteld. Er is flink gestreden en er waren spannende partijen te volgen vanaf het zonnige terras.

Mocht ook uw interesse gewekt zijn, kom dan gerust een keer een kijkje nemen, een partijtje spelen of gewoon een bakje koffie of thee drinken. U vindt De Vaste Voet achter zwembad de Wasbeek, ingang nabij de skatebaan. Hier worden eventueel ook clinics georganiseerd voor bijvoorbeeld een zakenuitje, familie- of vrienden- of verjaardagsfeestje. Meer informatie staat op www.devastevoet.nl.

Meer berichten