Logo deteylinger.nl
Aan het einde van de avond wordt de cheque onthuld. | Foto: pr.
Aan het einde van de avond wordt de cheque onthuld. | Foto: pr. (Foto: )
Sassenheim

Eerste Gala-veiling Adest Musica levert 55.000 euro op voor nieuwe uniformen

  Verenigingen

Sassenheim • De éérste gala-veiling van Adest Musica was op zaterdag 21 mei in de theaterzaal van S.C.C. ’t Onderdak. Ruim 200 belangstellenden zaten op het puntje van hun stoel te wachten op de veiling, vanaf 20.00 zat de stemming er al goed in. Uiteindelijk kon Wim van Vliet, voorzitter Adest Musica om 23.55 uur onder luid applaus een mooi eindbedrag van 55.000 euro bekend maken. Door dit bedrag kunnen de nieuwe uniformen volledig worden betaald.

De sfeer zat er aan het begin van de avond meteen goed in door het optreden van Adest Brass. Onder leiding van dirigent Bas Duister klonk de Adest sound door de zaal. Daarna ging ‘het echte werk’ van start en kondigde veilingmeester Wim Zandwijk de ene kavel na de andere aan. Er kon onder andere geboden worden op een whisky beleggingspakket, een rondvlucht in een Fokker four, een boxspring bed, zonnepanelen maar ook op waardebonnen van lokale winkeliers en een optreden van de Drum- en Showband, De Jeugdband en Adest Brass. 

Na de bekendmaking van het eindbedrag was er een verrassingsoptreden van evenementenorkest De Straatklinkers, deze band bestaat uit leden en oud leden van Adest Musica, en zo werd deze avond zeer gezellig afgesloten.

Taptoe en WMC in Kerkrade

Op zaterdagavond 18 juni heeft Adest Musica in samenwerking met de Oranjevereniging een taptoe georganiseerd bij rubyclub The Bassets in Sassenheim. Hier zal onder andere de première zijn van hun WMC show ‘Angels & Demons’, maar ook de Jeugdband en een aantal andere korpsen zullen optreden. Wilt u dit niet missen ga dan voor kaarten naar https:tickets.oranjevereniging-sassenheim.nl/taptoe.

Het WMC wordt één keer in de vier jaar georganiseerd voor muziekkorpsen uit de hele wereld in Kerkrade. Bij de afgelopen editie in 2017 eindigde Adest Musica op een 2e en 4e plaats in de categorie Show en Mars. Het streven is om ook dit jaar in de top te eindigen. In het laatste weekend van juli is het zover, dan zullen de dames en heren van de Drum- en Showband er helemaal voor gaan. De nieuwe show ziet er prachtig uit en als ze dan ook nog hun nieuwe uniform aanhebben stelen ze helemaal de show. 

Meer berichten