Afbeelding
Foto: pr.

Tjarda koopt nieuwe tenten dankzij Jacoba van Beierenfonds

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • De waterscouting in Sassenheim, Tjarda Sassenheim, was nodig toe aan nieuwe tenten voor hun (zomer)kampen. Mede dankzij een schenking van het Jacoba van Beierenfonds kunnen die tenten nu gekocht worden.

“Onze leden hebben het afgelopen jaar ontzettend hun best gedaan om genoeg geld bij elkaar te sparen voor deze tenten,” vertelt Maarten van der Hulst, bestuurslid van de Tjarda. “We kwamen echter nog geld te kort en de zomerkampen kwamen erg dichtbij. Onze fondsenwervers hebben toen hun best gedaan om een passende donateur te zoeken. Wij als vereniging zijn uitgekomen bij het Jacoba van beieren fonds. Een lokaal fonds dat veel verenigingen binnen onze gemeente steunt.”

Tijdens de laatste groepsvergadering kwam voorzitter Frans Heemskerk langs met een cheque. Hij mocht namens het Jacoba van Beierenfonds een schenking van 1.500 euro doen. Van der Hulst: “Mede door deze donatie was het mogelijk om de week daar op tenten aan te schaffen zodat wij met onze nieuwe tenten op zomerkamp kunnen gaan!”. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant