Kijk mee in de keuken van de Sassenheimse pindakaasmaker | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: Klokhuis
Sassenheim

Kijk mee in de keuken van de Sassenheimse pindakaasmaker

  Zakelijk

Sassenheim • Geen dokter, advocaat of profvoetballer. Nee, steeds meer kinderen worden later eigen baas! Hoe geef je kinderen hiervoor de juiste tools? Die krijgen ze op zaterdag 30 maart tijdens de landelijke open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Ruim 130 bedrijven in heel Nederland openen die dag speciaal voor kinderen hun deuren om ze een kijkje achter de schermen te geven. In Sassenheim kunnen kinderen meekijken en proeven bij pindakaasmaker VANMAX.

Van ketchupfabriek tot autowasserette en van hagelslagmaker tot hondenuitlaatservice, het aanbod is enorm gevarieerd tijdens Het Klokhuis Onderneemt. Bij pindakaasmaker VANMAX aan de Tolhuisstraat 14 in Sassenheim, kunnen kinderen meekijken en helpen met het maken van pindakaas. Ook mogen ze hun eigen pindakaas-smaak bedenken. En een heerlijke boterham met pindakaas versieren. Er wordt van alles verteld over het bedrijf en de jonge bezoekers mogen alles vragen over ondernemen.

De open dag is van 11.00 tot 15.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht, want er is een maximum aantal van 15 deelnemers. Ga naar https://backstage.hetklokhuis.nl/, klik op de kaart en selecteer de pindakaasmaker. Via het formulier onderaan, kunnen kinderen zich aanmelden.

Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat jeugdprogramma Het Klokhuis heeft opgezet met steun van KVK (Kamer van Koophandel). Doel hiervan is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Het is de tweede keer dat deze open bedrijvendag wordt georganiseerd. De eerste editie van Het Klokhuis Onderneemt Backstage was een succes.

Ga voor meer informatie naar www.hetklokhuis.nl/backstage.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>