Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Fit met Business Platform Teylingen

  Zakelijk

Teylingen • Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) stippelt voor haar leden een wandelroute uit in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Van 8 t/m 30 april is de route beschikbaar die uiteindelijk leidt tot een mooie prijs. Op deze manier wil BPT bijdragen aan de fitheid van haar leden en blijven verbinden. 

BPT kan sinds corona geen fysieke events organiseren, een belangrijk aspect van het lidmaatschap. Om toch de verbinding met elkaar te houden organiseert de activiteitencommissie met enige regelmaat leuke activiteiten. De maand april staat in het teken van ‘vinden’, onderdeel van de routekaart die is ontworpen voor dit jaar.

Wandelen is goed voor je hersenen, je lichaam en geest. Dat de Hersenstichting maar al te goed en lanceerde daarom de app Ommetje. BPT combineert wandelen en puzzelen in haar wandelroute. Aan de hand van een kaart gaan de leden op stap in hun dorp, met de app Ommetje aan. Onderweg zijn een aantal letters te vinden die aan het einde van de route de oplossing zijn van een puzzel. Wie het snelste de antwoorden inlevert en lekker aan de wandel gaat met de app Ommetje wint een prijs die lokaal te besteden is.

BPT hoopt op deze manier haar leden te activeren om ‘die goede stappers’ aan te doen en wat vaker te bewegen. Wandelen draagt bij aan de fitheid en het kan ook een mooi moment zijn om langs of met een collega-ondernemer te lopen. Een mooie manier van netwerken en zaken doen.

Meer berichten