Logo deteylinger.nl
<p>Burgemeester Breuer en de Voorhoutse onderneemster Wendie Homan. | Foto: pr.</p>

Burgemeester Breuer en de Voorhoutse onderneemster Wendie Homan. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Teylingen

‘Welkom terug’ campagne van start

  Zakelijk

Teylingen • Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) start vanaf woensdag 28 april de campagne ‘Welkom terug’. Hiermee wil zij samen met alle retailers en horeca van Teylingen de inwoners van harte welkom terug heten in de centra van Teylingen na een bewogen coronajaar.

Al een jaar lang is het stil in de winkelstraten, mochten sommige winkels een tijd lang niet open en is winkelen op afspraak de enige mogelijkheid. Een lastige tijd voor de ondernemers van Teylingen. Creativiteit en samenwerken voerde de boventoon, maar onder de oppervlakte was ook een hoop onzichtbaar leed. Ondernemersvereniging BPT bedacht voor haar leden al diverse acties, net als deze campagne met de titel ‘Welkom terug’.

Samenwerken

Samen met City Management Teylingen maakt BPT deze actie mogelijk. Op deze manier kunnen ondernemers die geen lid van BPT zijn ook gebruik maken van de aansprekende deurmatten en visitekaartjes die zijn ontworpen. Op deze manier laten alle ondernemers zien dat zij met elkaar er naar uitkijken om weer terug te gaan naar normaal. De factor verbinden krijgt hier een dubbele dimensie: de campagne verbindt de ondernemers met elkaar, waarbij alle ondernemers ook de verbinding met de inwoners zoeken waar zij zo naar verlangen.

Welkom terug

Vanaf 28 april worden de winkels in de centra van Sassenheim, Voorhout en Warmond voorzien van het promotiemateriaal. Ondernemers willen hiermee de inwoners van het Teylingen van harte welkom terug heten in de centra, waarbij zij alle geldende coronaregels naleven.

Meer berichten