Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Ergotech bestaat 30 jaar

  Zakelijk

Sassenheim/zakelijk • “Succes moet je vieren! Op 1 januari 2021 bestond Ergotech officieel 30 jaar en dat is naar onze mening een hele prestatie,” laat het bedrijf weten. Een 30-jarig jubileum onderstreept het succes waarmee de onderneming klanten bindt en nieuwe klanten overtuigd. “Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en onze flexibiliteit. Onze aandacht voor de klant is de bindende factor.”

Ergotech helpt klanten graag bij het deskundig inrichten van hun werkomgeving. Een ergonomische werkplek is erg belangrijk, het helpt om efficiënt en plezierig te werken. Bij Ergotech kunnen klanten een stoel eerst testen zodat ze zeker weten dat deze geschikt voor hen is. De stoel wordt kosteloos op de werkplek ingesteld, en daarbij wordt ook gekeken naar de rest van de werkplek.

“Wij proberen altijd met standaard producten een geschikte invulling te creëren. Maar blijkt een standaard stoel niet geschikt voor, dan zorgen onze maatwerkoplossingen er voor dat u een passende stoel krijgt.”

Showroom

De showroom is gevestigd op de Wattstraat 58 in Sassenheim. Hier kunnen klanten veel producten zien, maar een afspraak op de werkplek zelf is ook mogelijk. Deze is vrijblijvend én kosteloos.

Meer berichten