Logo deteylinger.nl
<p>Rob Joosten links en recht Guy Seelen. | Foto: PR.</p>

Rob Joosten links en recht Guy Seelen. | Foto: PR.

Teylingen

Business Platform Teylingen blij met nieuwe secretaris

  Zakelijk

Teylingen • Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) vindt nieuwe (interim) secretaris in Rob Joosten. Na zoeken, praten en overleggen is deze in Sassenheim wonende ‘verbinder’ vanaf september toegetreden tot het dagelijks bestuur van BPT.

Dat was precies het enige wat nog ontbrak in het dagelijks bestuur van Business Platform Teylingen (BPT): een secretaris.

Iemand die de dagelijkse vraagstukken behandelt, de vergaderingen van het bestuur voorbereidt, nauw contact houdt met de leden en aanspreekpunt is. Het was even zoeken voor het BPT, want een secretaris vinden die op vrijwillige basis heel wat uren per week beschikbaar is, bleek alles behalve gemakkelijk. Na diverse gesprekken werd Sassemer Rob Joosten aangesteld als interim secretaris. 

Voorzitter Guy Seelen: “We kunnen niet blijer zijn met iemand als Rob die zoveel ervaring heeft in het bedrijfsleven en zijn strepen heeft verdiend bij andere ondernemersverenigingen. Het is een ontzettend vriendelijke en opgewekte persoonlijkheid die ons bestuur versterkt.” Rob kijkt uit naar zijn functie bij BPT. Ervaring deed hij al eerder op bij ondernemersverenigingen in Wassenaar en Voorschoten. Rob: “Ik wil nu graag een bijdrage leveren aan een goed ondernemersklimaat in Teylingen. Ik ken veel ondernemers vanuit het verleden. Ik zie het als een uitdaging om alle ondernemers in Teylingen bij elkaar te brengen.” 

Samen met zijn collega-bestuursleden zet Rob zijn schouders er onder om voor de ondernemers in Teylingen op te komen, samen sterk te staan en te werken aan een gezond ondernemersklimaat in en met de gemeente Teylingen.

Meer berichten