Logo deteylinger.nl

Webinar van Centrum voor Jeugd en Gezin: Alleenstaand opvoeden

  Zorg & Welzijn
Als alleenstaande ouder kan het wel eens lastig zijn om er altijd alleen voor te staan. Daarover gaat het webinar van het CJG.
Als alleenstaande ouder kan het wel eens lastig zijn om er altijd alleen voor te staan. Daarover gaat het webinar van het CJG.

Regio • Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 21 juni  in samenwerking met Tischa Neve een webinar over Alleenstaand opvoeden. Het is bedoeld voor alleenstaande moeders en vaders.

Opvoeden is opvoeden, maar als je er in je eentje voor staat in huis, dan kan opvoeden extra lastig en pittig zijn. In je eentje keuzes maken, niemand om het stokje even aan door te geven als je het zwaar hebt, of om mee te sparren ... In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, vertelt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve alles over het alleenstaand opvoeden. Waar loop je tegen aan? Hoe ga je om met pittig gedrag? Hoe ga je om met een eventuele andere visie van de andere ouder van de kinderen als je de zorg deelt? Hoe zorg je ervoor dat je het redt in je eentje?

Ben jij een alleenstaande ouder en wil je weleens deelnemen aan een webinar dat niet gaat over gezinnen met twee opvoeders? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn. Dit webinar is op donderdag 21 juni van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl.

Meer berichten