Logo deteylinger.nl
Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft een nieuwe website.
Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft een nieuwe website. (Foto: screenshot website)

Nieuwe website van Centrum voor Jeugd en Gezin

  Zorg & Welzijn

Regio • Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft een nieuwe website. Hier kun je terecht voor informatie, online hulp en advies over opvoeden en opgroeien. De nieuwe website is geschikt voor alle beeldschermen.

Kun je leidingwater gebruiken voor flesvoeding? Is het normaal dat het vriendje van mijn zoon in de brugklas al een baantje heeft? Wat kan ik doen als mijn dochter wordt gepest? Wat voor omgangsregeling moeten we kiezen bij een scheiding? Mijn zoon wil stoppen met zijn studie, wat nu? Op al deze en andere vragen is het antwoord te vinden op de vernieuwde website. Ouders kunnen direct terecht voor online hulp en advies via de chat, het verzetten van een afspraak of het aanmelden voor een cursus.

De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in jouw gemeente vind je via www.cjghm.nl. In het Centrum voor Jeugd en Gezin werken professionals zoals jeugdartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen van verschillende organisaties samen. Zij staan voor je klaar met een luisterend oor, hulp en ondersteuning.

Meer berichten