Logo deteylinger.nl
Foto: Pexels.com
Regio

Budget Informatiepunt bij ISD weer open

  Zorg & Welzijn

Regio • Het Budget Informatiepunt (BIP) is weer open. Op dit spreekuur kunnen inwoners terecht met al hun vragen over de administratie en geldzaken. Zijn er bijvoorbeeld zorgen over hoe maandelijks uit te komen? Of is meer overzicht nodig over inkomsten uitgaven? Of is het niet meer mogelijk om rekeningen te betalen? Vrijwilligers van Humanitas en medewerkers van de ISD Bollenstreek staan klaar om vragen te beantwoorden en informatie en advies te geven.

Elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur is het BIP open. Alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen zijn welkom op dit spreekuur. Het spreekuur vindt plaats in een aparte zaal in het gebouw van de ISD Bollenstreek, Hobahostraat 92 in Lisse. Ook langskomen? Maak dan van tevoren een afspraak door te bellen met het gratis nummer 0800 95 67 000, of door een e-mail te sturen naar info@isdbollenstreek.nl..

Als u naar het spreekuur komt zullen we met u in gesprek gaan en uw vragen bespreken. Hebt u veel vragen en lukt het niet om dat op het spreekuur alleen te beantwoorden, dan kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dat kan zijn met de vrijwilliger van Humanitas of met de consulent van de ISD. U bent welkom met al uw vragen.

Meer berichten