Logo deteylinger.nl
Miranda Meiners
Miranda Meiners (Foto: pr.)
Regio

Miranda Meiners over de kracht van het onderbewuste brein

  Zorg & Welzijn

Regio • Op donderdag 20 mei van 20.00 tot 21.15 uur is stresscoach en hypnotherapeut Miranda Meiners te gast bij de Bibliotheek Bollenstreek tijdens de online BiebTalk. Miranda geeft een interactieve lezing over de kracht van het onderbewuste brein. Ze gaat dieper in op wat het brein voor iemand doet en hoe men zelf invloed kan uitoefenen op het onderbewuste. Het is een inspirerende lezing waarbij deelnemers niet alleen aan het luisteren zijn, maar ook zelf aan de slag gaan.

95 Procent van wat we dagelijks doen wordt gevoed door het onderbewuste (emotionele brein). De 5 procent die overblijft is het bewuste (rationele, kritische brein). Het onderbewuste is dus van groot belang. Innerlijk geluk en welzijn hangen sterk af van de onderbewuste patronen, overtuigingen & conclusies. Deze zijn voor het grootste deel gebaseerd op automatische snelle impulsen en programma´s die gevormd zijn door de eerst 7 (soms nare) levensjaren en leerervaringen.

De laatste jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de effectiviteit en de kracht van het onderbewuste door te werken met hypnotherapie in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Er is inmiddels een scala aan zorgvuldige, verifieerbare en systematische studies die prachtige resultaten laten zien van toepassingen bij vele aandoeningen van onder meer angsten, fobieën, depressie en trauma’s tot hoge bloeddruk, PDS, bewegingsstoornissen en pijnsyndromen.

In de afgelopen jaren heeft Miranda al duizenden mensen geholpen door te werken met hun onderbewuste brein en de kracht van het zelf-herstellend vermogen van het lichaam.

Miranda wil met haar enthousiasme mensen inspireren, zodat ook anderen de reis gaan maken die ervoor zorgt dat ze steeds gezonder en gelukkiger door het leven kunnen gaan. 

Aanmelden voor deze interactieve online lezing kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Deelname kost €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden.

Meer berichten