Logo deteylinger.nl
Angela Roelen.
Angela Roelen. (Foto: pr.)
Regio

Bewust in de bieb: Verbindende communicatie

  Zorg & Welzijn

Regio • Bewust in de bieb is een reeks online interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten.

De eerste lezing wordt op 21 mei van 9.30-11.00 uur online gegeven door Angela Roelen, oprichter van Bewust Bollenstreek en coach/opsteller in haar praktijk LiefdeWerk. Ze begeleidt mensen individueel, stellen en groepen in zelfliefde en samenliefde. Al haar werk staat in het teken van verbinding en dat is dan ook precies waar haar lezing over zal gaan: verbindende communicatie.

Angela: “Ik zet me graag in voor een liefdevollere samenleving. Liefde kun je niet leren, communiceren wél. We zíjn Liefde, maar ergens zijn we als mens afgedwaald en vanuit ons hoofd gaan leven. We mogen weer terugkeren naar de Liefde en landen in ons hart én leren om van daaruit met elkaar te communiceren. Het belooft een hartverwarmende lezing te worden over gevoelens, verlangens en liefde, met verrassend praktische oefeningen om ánders te leren communiceren met jezelf en met anderen. Met als enige doel om de Liefde in de Bollenstreek te laten stromen.”

Aanmelden voor deze lezing kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Kaarten kosten €2,50 voor leden en €3,50 voor niet-leden.

Meer berichten