Afbeelding
Foto: pr.

De Papierwinkel en Buurtkamers weer open

Zorg & Welzijn Teylingen

Teylingen • De activiteiten van Welzijn Teylingen worden weer opgestart. Alle medewerkers kijken ernaar uit om dat te kunnen doen. Uiteraard worden de basisregels om de veiligheid en gezondheid van iedereen te kunnen waarborgen, gehanteerd.

Iedereen kan bij Welzijn Teylingen op kantoor binnenlopen op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 14.00 uur. Voel je je daar niet prettig bij? Telefonisch zijn ze natuurlijk ook nog steeds goed bereikbaar op 0252-231805.

Contact in de buurt

Inmiddels is een groot deel onder ons gevaccineerd en de positieve effecten daarvan zijn zichtbaar. Dat biedt mogelijkheden, want de buurtkamers kunnen en gaan heropenen.

In de Buurtkamer komen mensen bij elkaar. Iedere buurtkamer is anders, want de bezoekers kiezen zelf het programma. Interesse in het bezoeken van een buurtkamer, of ken je iemand die dit leuk zal vinden? Bel naar Welzijn Teylingen via 0252-231805 voor meer informatie.

Hulp met administratie

Bij de Papierwinkel kun je terecht met vragen over (ingewikkelde) brieven, het indienen van een (financiële) aanvraag en (uit de hand gelopen) administratie. Vrijwilligers helpen je met het begrijpen en invullen van de papieren of het overzicht terug te vinden in de administratie.

De Papierwinkel zal heropenen in de Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42. Tijdelijk op afspraak, iedere vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Ken of ben je iemand die hulp kan gebruiken? Maak een afspraak! Bel naar 0252-215033 (bibliotheek Sassenheim) of stuur een e-mail naar sassenheim@bibliotheekbollenstreek.nl..

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk

Op 17 juni tussen 18.30 en 19.30 uur kunnen mensen weer terecht bij het inloopspreekuur met vragen over een leuke vrijwilligersklus, verenigingen en stichtingen in Teylingen of andere vragen over vrijwillige inzet. Samen met jou onderzoekt een adviseur van Welzijn Teylingen welke ervaring of talenten je hebt, wat je graag wilt doen en welke verenigingen of stichtingen misschien iets te bieden hebben.

Ook vrijwilligersorganisaties zijn meer dan welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Folders achterlaten kan natuurlijk ook.

De inloop is iedere derde donderdag van de maand in de bibliotheek van Sassenheim (Kerklaan 42). Liever online informatie of wat voorwerk doen? Neem een kijkje op VrijwilligTeylingen.nl. Een vernieuwde vrijwilligersvacaturebank en Talentenscan.

Heb je nog vragen, of is iets niet duidelijk? Neem gerust contact op met Welzijn Teylingen door te bellen naar 0252-2318 05 of te mailen naar info@welzijnteylingen.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant