Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)

Welzijnskwartier organiseert workshop striptekenen en tienerdagen

  Activiteiten

Teylingen • Jongerenwerk Welzijnskwartier organiseert de komende maanden een aantal activiteiten voor een brede doelgroep.

De afgelopen weken zijn de programmaboekjes weer uitgegeven op de basisscholen. Vanaf vrijdag 19 januari kunnen meisjes van 10 tot 13 jaar terecht in Ex-Voto in Voorhout (Jacoba van Beierenweg 118). Tijdens deze meiden-onder-elkaar middag, van 15.00 tot 17.30 uur, zullen er kleine activiteiten en spelletjes worden georganiseerd. Deelname is gratis.

Vanaf woensdag 24 januari wordt er zes weken lang een workshop striptekenen gehouden in combinatie met een inloop. De workshop is van 13.30 tot 15.00 uur in jongerencentrum Ex-Voto in Voorhout. Deelname kost 15 euro voor zes weken. 

De tienerdagen staan in de aankomende voorjaarsvakantie ook weer op het programma: op maandag 26 februari in Fascinus in Sassenheim en op vrijdag 2 maart in Ex-voto in Voorhout. Deelnemers kunnen knutselen, sporten en als afsluiting is er een workshop bonbons maken. De tienerdagen duren van 10.00 tot 18.00 uur en kosten 15 euro (inclusief lunch). 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl .

Voor informatie, bel of stuur een appje naar Richard Grimbergen: 06-140704075. Meer informatie over het jongerenwerk is te vinden op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/JongerenwerkTeylingen.

Meer berichten