Ladies' Circle zorgde eerder al voor traktaties op scholen.
Ladies' Circle zorgde eerder al voor traktaties op scholen. Foto: archief

Kennismakingsborrel Ladies’ Circle in Teylingen

Activiteiten Sassenheim Teylingen Voorhout

Voorhout/Sassenheim • Ladies’ Circle Voorhout houdt op donderdag 28 oktober van 20.00 tot 21.30 uur een open huis in Sassenheim. Tijdens deze borrel kunnen vrouwen tot en met 45 jaar uit Teylingen en omgeving kennismaken met Ladies’ Circle. Woon je sinds kort in Teylingen of zoek je gewoon verbreding van je sociale netwerk en wil je je graag inzetten voor diverse goede doelen, kom dan kennismaken met Ladies’ Circle.

Ladies’ Circle Voorhout is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar uit Voorhout en omgeving. In Nederland zijn er in totaal 74 Circles actief met bijna 1.000 leden die verbonden worden door het hoofdbestuur. Onder het motto Vriendschap en Service zetten de Circles zich in voor ondersteuning van goede doelen. Bijvoorbeeld door het inzamelen van geld of het verrichten van vrijwilligerswerk. De Circle doet dit in Teylingen onder meer voor het Ronald McDonaldhuis in Leiden en Gezinshuis Alas in Voorhout. Deze maand wordt met een Tony Chocolonely actie geld opgehaald voor stichting Metakids. Mede dankzij Metakids worden grote stappen gezet op het gebied van diagnose en behandeling van stofwisselingsziekten bij kinderen.

Heb je belangstelling om je netwerk te vergroten en je vriendenkring uit te breiden, wil je meer weten of de actie voor Metakids steunen? Kijk dan voor meer informatie en om je aan te melden voor 28 oktober op: lc44.ladiescircle.nl.

Uit de krant

Uit de krant