Logo deteylinger.nl
Tijdens de workshops komen onder andere samenspel en lef aan bod. | Foto: pr.
Tijdens de workshops komen onder andere samenspel en lef aan bod. | Foto: pr. (Foto: )

Up2Stage geeft gratis workshopserie 'LEF'

  Verenigingen

Sassenheim • Voor jongeren vanaf groep 8 die willen werken aan podium presence, meer lef en zelfverzekerdheid geeft musicalgroep Up2Stage een serie workshops op dinsdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur. De tweede workshop is op dinsdag 22 januari.

Interessant voor iedereen die in een korte tijd wil werken aan zijn of haar zelfverzekerdheid en ook eens wil proeven aan een musicalgroep en de verschillende onderdelen drama, zang en dans.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: op dinsdag 22 januari: workshop 'stage presence', dinsdag 29 januari: workshop 'stemgebruik', dinsdag 5 februari: workshop 'improvisatie', dinsdag 12 februari: workshop 'samenspel' en dinsdag 19 februari: workshop 'extremen en lef'.

Aanmelden

De workshops worden gehouden bij Up2Stage die haar oefenruimte heeft in studio 2 bij Total Move aan de Menneweg 107 in Sassenheim. Deelname is gratis. Graag van te voren even aanmelden via info@up2stage.nl. Aanmelden voor losse workshops is ook mogelijk, iedere week wordt een ander thema behandeld.

Over Up2Stage

Musicalgroep Up2Stage is een dynamische, gezellige en sociale groep jongeren die elke dinsdagavond werkt aan een musicalshow die wordt opgevoerd in november. Met shows als The Challenge of the Lion King en Footloose heeft de groep al laten zien een hoog amateurniveau te kunnen neerzetten en het publiek razend enthousiast weten te maken.

Meer berichten