Logo deteylinger.nl
<p>Joop van Dijk overhandigt de cheque aan Bert Pilaszek (sponsorcommissie HV Foreholte). | Foto: pr.&nbsp;</p>

Joop van Dijk overhandigt de cheque aan Bert Pilaszek (sponsorcommissie HV Foreholte). | Foto: pr. 

(Foto: pr.)
Voorhout

Stroopwafels leveren Foreholte 1000 euro op

  Verenigingen

Voorhout • De verkoop van stroopwafels en een statiegeldactie bij supermarkt Plus hebben voor handbalvereniging Foreholte 1.000 euro opgeleverd.

Normaal gesproken verkoopt HV Foreholte de stroopwafels aan de deuren, maar door de huidige maatregelen is dat niet mogelijk. Binnen de club werd gezocht naar een creatieve oplossing. Het idee ontstond om de stroopwafels wel te verkopen, maar dan in een winkel. Joop van Dijk was enthousiast, en bood zijn supermarkt aan als locatie. In totaal zijn 679 pakjes stroopwafels verkocht.

Daarnaast konden klanten hun statiegeldbonnetjes aan HV Foreholte doneren. Veel mensen gaven gehoor aan het verzoek, en in totaal werd 158,20 euro voor de handballers gedoneerd.

Op woensdag 7 april kreeg Bert Pilaszek, namens de sponsorcommissie HV Foreholte, een cheque van 1.000 euro overhandigd van Joop van Dijk. Pilaszek: “Wij zijn zeer verheugd op dit mooie resultaat en willen dan ook Joop van Dijk Plus Voorhout, alle shoppers en kopers, die dit mede mogelijk hebben gemaakt binnen ons dorp hartelijk danken voor hun steun.”

Meer berichten