Afbeelding

Bridgecursus voor beginners bij Sassem Troef

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • In september start, na een onderbreking van een paar jaar door corona, weer een beginnerscursus bridge bij bridgevereniging Sassem Troef. De cursus wordt gegeven door de gediplomeerde bridgedocente Astrid de Kock. De lessen worden gegeven op 10 dinsdagavonden vanaf 27 september in het Denksportcentrum Teylingen aan de Anton Pilipsweg 1 in Sassenheim.

Astrid de Kock: “Bridge is een enorm leuk spel en het is ook heel goed voor de sociale contacten. Het is bovendien gezond voor de hersenen: volgens een Amerikaanse studie verkleint het de kans op Alzheimer met maar liefst 75 procent! Het is echt een spel voor alle leeftijden. Ik zie ernaar uit via de beginnerscursus veel mensen enthousiast te maken voor deze vrijetijdsbesteding”.

Voor iedereen die eerst kennis wil maken met het bridgespel, is er op dinsdagavond 6 september een gratis en vrijblijvende kennismakingsavond. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. In verband met de voorbereiding van de avond wel graag opgeven via cursus@sassemtroef.nl De kosten zijn 85 euro inclusief lesmateriaal én een jaar lidmaatschap van Sassem Troef. Meer informatie vindt u op de website www.SassemTroef.nl

Uit de krant