Logo deteylinger.nl
Jolanda Admiraal en Peter Melman zijn blij met de geslaagde markt.
Jolanda Admiraal en Peter Melman zijn blij met de geslaagde markt. (Foto: pr./Sven van der Vlugt)
Sassenheim

Succesvolle Markt van Sassem

  Zakelijk

Sassenheim • De jaarlijkse braderie en de Nacht van Sassem konden geen doorgang vinden. Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) besloot daarom om op vrijdag 3 september de Markt van Sassem te organiseren. Het bleek een geslaagd alternatief. 

Voor het tweede jaar op rij kon de jaarlijkse braderie in het centreum met aansluitend de Nacht van Sassem niet doorgaan. Een teleurstelling die Peter Melman (voorzitter kern Sassenheim BPT) en Jolanda Admiraal (activiteitencommissie kern Sassenheim BPT) om wilden buigen tot een alternatief wat aan alle coronaregels voldeed. Dit werd de Markt van Sassem. Dankzij de samenwerking met de gemeente Teylingen werd het evenement mogelijk. Peter Melman: “Heel fijn dat de gemeente met ons meedacht, zodat we toch een evenement konden organiseren.”

Genoeg ruimte voor iedereen

Het evenement in de Hoofdstraat, de Kerklaan en het Kerkplein was een succes. Stands van ondernemers die wijn, sieraden, verzorgingsproducten en lekkernijen verkochten waren goed vertegenwoordigd. En ook de bezoekers wisten het centrum van Sassenheim goed te vinden - ondanks dat er geen kinderentertainment was. Met het zonnetje erbij was dit een geslaagde editie van de Markt van Sassem.

Meer berichten