Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Regio

Webinar: Omgaan met spanningen binnen het gezin

  Zorg & Welzijn

Regio • Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in samenwerking met Tischa Neve een gratis webinar voor ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar over hoe om gaan met spanningen binnen het gezin. De online lezing is op dinsdag 28 april. Deelname is gratis.

Het is een pittige tijd deze coronacrisis. Voor ons allemaal heeft het een grote invloed op het gezinsleven, zeker nu het al zoveel weken duurt. Bij de een zijn de gevolgen en spanningen groter dan bij de ander, maar hoe dan ook zorgt deze periode ongetwijfeld voor veranderingen, onrust, spanning, verveling en emoties. En dat valt niet altijd mee binnen je gezin.

Strijd voorkomen

Hoe ga je om met ruzies tussen je kinderen en conflicten tussen jou en je kind? Hoe lukt het om kinderen te laten meewerken en strijd te voorkomen?

Deel je je eigen zorgen wel of niet en hoe kom je de tijd waarin we thuis op elkaars lip zitten zo goed mogelijk door?

Handige tips

In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je mee langs deze onderwerpen en geeft je handige tips die je direct kunt toepassen.

Dit webinar is op dinsdag 28 april van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Terugkijken

Er is een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na het webinar is deze een maand terug te kijken, ook zonder aanmelding.

Meer berichten