Logo deteylinger.nl
De lichtjes feeën ontsteken de kerstboom bij Sassembourg. | Foto: archief
De lichtjes feeën ontsteken de kerstboom bij Sassembourg. | Foto: archief (Foto: pr.)

Kerstival in Sassembourg

  Activiteiten

Sassenheim • In aanloop naar Kerst is er op zaterdag 9 december het Kerstival. In SassemBourg (Jan van Brabantweg 1) staan tussen 11.00 en 17.00 uur kerstkramen en er is live kerstmuziek. Aansluitend wordt de grootste kerstboom van Teylingen op het plein spectaculair en met muziek ontstoken.

Er zijn 35 kraampjes met hebbedingen en cadeautjes op het gebied van kerst: kerststukjes, brocante, lekkernijen, sieraden, mode, verzorgings- en lifestyleproducten. Ook zijn er een Kerstman, kerstvrouw en elfje aanwezig en kunnen kinderen in de arrenslee op de foto (camera zelf meenemen) met de kerstman en/of -vrouw. Ook zijn er kerstspelletjes die kinderen buiten zelf kunnen spelen. Tot slot worden er diverse kerstknutselworkshops gegeven.

Live kerstmuziek

Om 13.00 uur treedt Popkoor Goed Gestemd uit Voorhout op en van 15.00 tot 17.00 uur komt AC Brass (Adest Musica) uit Sassenheim langs. De optredens zijn buiten bij de entree.

Ontsteking kerstboom

Om 17.00 uur neemt dansschool 'Just Dance' uit Sassenheim in samenwerking met kinderopvang Trias het over. Na een kort toneelstuk komt de lichtjes fee en zij gaat samen met de aanwezigen de lichtjes van de grote Kerstboom op het plein aansteken.

Meer berichten