Logo deteylinger.nl
Foto: Esther Luijk

'Prikkelarme' uurtjes bij kermis Voorhout

  Activiteiten

Voorhout • De kermis tijdens de Najaarsfeesten in Voorhout krijgt op zaterdag 15 september twee 'prikkelarme' uurtjes.

De kermis altijd een belangrijk onderdeel van de Najaarsfeesten in Voorhout. Het is iets waar de meeste kinderen naar uitkijken. Een kermis wordt gekenmerkt door een hoop attracties met veel muziek erbij. Toch is dit niet voor alle kinderen altijd even prettig. Daarom heeft de Oranje Vereniging Voorhout samen met de kermisexploitanten besloten tot 'prikkelarme' uurtjes op zaterdag 15 september van 10.30 tot 12.30 uur, waarbij de attracties draaien zonder muziek.

Nieuwe activiteiten en locaties

De Voorhoutse Najaarsfeesten starten op zaterdag 8 september. Naast nieuwe activiteiten, zijn er ook nieuwe locaties. Nieuw dit jaar is het '30 seconds tournament', de spellenavond, het 'Shanghai darttoernooi' en het 'wasmachine schieten'. Het hartenjagen en darten hebben nieuwe locaties, net als het Voorhouts Dictee. Dat laatste is op dinsdagavond bij Stef's en Jeff's.

Doordat sommige activiteiten van avond of locatie zijn veranderd, wordt bezoekers aangeraden om voor de juiste tijd, activiteit en locatie te kijken op www.ovvoorhout.nl.

Meer berichten