Cursus 'Vissen voor kids' bij HSV 'De Leede' | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Hengelsportvereniging De Leede biedt een gratis basiscursus sportvissen voor kinderen aan. | Foto: pr.
Hengelsportvereniging De Leede biedt een gratis basiscursus sportvissen voor kinderen aan. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Cursus 'Vissen voor kids' bij HSV 'De Leede'

  Activiteiten

Warmond • Hengelsportvereniging 'De Leede' uit organiseert op Nationale Hengeldag, zaterdag 25 mei, de basiscursus sportvissen voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Het is een cursus 'leren vissen met de vaste hengel'.

Tijdens de cursus krijgen de deelnemers allerlei materiaal, zoals het jeugdpakket zoetwatervissen en het boekje 'Vissen doe je zo'. Wie de cursus afrondt, krijgt een visdiploma. De cursus wordt gegeven op zaterdagmiddag 25 mei van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Om mee te doen hoeven deelnemers geen lid te zijn van 'De Leede'. De cursuslocatie is het terrein van de Warmondse IJsclub aan de Veerpolder 18 (achter Dekker Warmond).

Deelname is gratis

Diverse onderwerpen komen aan bod zoals het leren vissen met de vaste hengel, het herkennen van alles wat in en om het water leeft en het maken van de benodigde materialen, zoals een vistuigje, en lokvoer.

Deelname aan de cursus is gratis. Wel moeten kinderen zich aanmelden vóór 23 mei via het aanmeldformulier op www.hsvdeleede.nl (onderdeel Jeugd). Wie jeugdlid wordt van 'De Leede' ontvangt een jeugdVISpas (tot 14 jaar) of VISpas (vanaf 14 jaar) en bijbehorende Gezamenlijke Lijst van Viswateren. Deze visdocumenten zijn vrijwel altijd verplicht om te mogen vissen in Nederlandse wateren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>