Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Cursus Klik & Tik op gepaste afstand

  Activiteiten

Sassenheim • Benieuwd naar de mogelijkheden van het internet? De bibliotheek (Kerklaan 42) biedt in juni de cursus Klik & Tik aan. Deze cursus is voor iedereen die meer met internet wil doen, maar nog niet weet hoe dat werkt.

Deelnemers van deze cursus leren in vier lessen van twee uur hoe ze informatie zoeken en vinden via Google, websites via de adresbalk herkennen, een reis plannen met openbaar vervoer en informatie op te zoeken over bijvoorbeeld een hobby.

Vier cursisten

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van maximaal vier cursisten en de laptops staan minimaal anderhalve meter uit elkaar. Een laptop meenemen is niet nodig, deze staat klaar in de bibliotheek.

Cursusdagen

De cursusdagen zijn donderdagen 4, 11, 18 en 25 juni. De cursus wordt gegeven van 14.15 uur tot 16.15 uur in de bibliotheek in Sassenheim (Kerklaan 42). Voor bibliotheekleden zijn de kosten 15 euro en voor niet-leden 20 euro. Inschrijven kan aan de balie in alle vestigingen van bibliotheek Bollenstreek en via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meer berichten