Het opstandige volk in het verhaal van Evita levert een prachtig plaatje op.  | Foto: pr./Monica Stuurop
Het opstandige volk in het verhaal van Evita levert een prachtig plaatje op. | Foto: pr./Monica Stuurop

Musicalgeschiedenis komt tot leven bij Theaterschool Teylingen

Cultuur Teylingen

Teylingen • Theaterschool Teylingen kan terugkijken op een weekend om niet snel te vergeten. Ontroerend, komisch, maar vooral verrassend was de voorstelling Geloof in je Eigen Talent waarin de cast het publiek meenam naar hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis.

Liefhebbers herkenden liedjes uit hitmusicals zoals Elisabeth, Evita en Annie en voor vooral de jongere bezoekers was dit hét moment om ermee kennis te maken. Aangrijpende producties werden afgewisseld met meer lachwekkende scènes uit onder meer Chicago en Into the Woods.

Voor de veertig leerlingen van de theaterschool was het vooral één groot avontuur, met als grote finale de vier voorstellingen in @Hok aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout. Ze overtroffen zichzelf. De titelrollen werden niet alleen vertolkt door de volwassenen, ook de vele kinderen - met opvallend veel jongens - stalen de show. De instrumentale ondersteuning door leerlingen van verschillende muziekdocenten maakte de voorstelling compleet.  

Ook het totaalplaatje met prachtige kostuums en een treffend licht- en decorontwerp maakte van Geloof in je eigen talent een betoverende show die het publiek vol nieuwe indrukken naar huis liet gaan.

Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli staat de voorstelling Oliver op het programma. Kaarten van 12,50 euro hiervoor zijn te reserveren via info@theaterschoolteylingen.nl

In het verhaal van Into the Woods worden bekende sprookjes op de hak genomen. | Foto: pr./Monica Stuurop

Uit de krant