| Foto: pr. / www.ombudsman.nl
| Foto: pr. / www.ombudsman.nl Foto: pr.

Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek

Financieel Sassenheim

Teylingen • Inwoner van Teylingen, 55-plusser en hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Kom dan op woensdag 22 maart en donderdag 23 maart naar het Belastingspreekuur van KBO Teylingen in de bibliotheek Sassenheim (Kerklaan 42).

Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Daarom staan belastinginvullers van KBO Teylingen in maart voor klaar om antwoord te geven op vragen. Ook kunnen ze helpen bij het invullen van de aangifte.

Thuisservice

Wil je dat een belastinginvuller van KBO Teylingen helpt? Maak dan tijdens het spreekuur een afspraak en vraag samen met de belastinginvuller een machtigingscode aan. Daarvoor is het Burgerservicenummer (BSN-nummer) nodig. Zodra de machtigingscode binnen is, komt de belastinginvuller bij de klant thuis de aangifte invullen. De kosten voor deze service bedragen 25 euro. Om voor deze hulp in aanmerking te komen, mag het inkomen niet hoger zijn dan 35.000 euro (alleenstaande) of 50.000 euro (voor gehuwden en samenwonenden).

Het spreekuur is op woensdag 22 maart 11.00 tot 13.00 uur en donderdag 23 maart van 18.30 tot 19.30 uur.

Uit de krant