Een Sassemse catwalk... | Foto: PR
Een Sassemse catwalk... | Foto: PR Foto: PR

Modeshows tijdens koopzondag Sassenheim groot succes

Algemeen

Met mooi weer, veel winkels open en vier goed georganiseerde Style & Shop shows was een bezoekje afgelopen zondag aan het Sassenheimse koopcentrum meer dan de moeite waard.

Op vier catwalks, verspreid over het winkelcentrum showden professionele modellen de nieuwste herfst- en wintertrends, en niet alleen op het gebied van mode. Initiatiefnemer en organisator van deze middag was citymanager John van der Tol; "het leuke van deze shows was de mix tussen de mode en andere branches. Van scheerapparaat tot een heus pasta pakket, van chocolade en speculaas tot huidverzorgende producten, van boeken en bloemen tot aan kerstartikelen. Bijna 40 winkeliers hadden een aandeel in de shows welke ook nog met dans werden ondersteunt door Dansstudio Sonja uit Sassenheim."

Koopzondag

Voor Sassenheim was de afgelopen koopzondag de eerste van dit jaar. Van der Tol vervolgt; "Het was een gezamenlijk gedragen evenement, waarbij veel winkels open zijn. Ook winkeliers die soms wel eens een koopzondag overslaan, deden gelukkig mee. En ik ben blij dat zowel de grote ketens als lokale winkeliers enthousiast reageerden op het initiatief om de koopzondag met de shows te combineren. Het was erg druk in het centrum. Dit laat zien dat als je werkt aan de beleving, je gezamenlijk tot nog mooie dingen kunt komen en de ó zo consument het de moeite waard vindt om te komen."

Uit de krant