Afbeelding
Foto: pr.

Speeddate voor zestig-plusser: 'Heren, laat de dames niet zitten!'

Zorg & Welzijn

Teylingen • Welzijn Teylingen organiseert op zaterdag 24 maart een (speed)datebijeenkomst voor 60-plussers in de Bollenstreek. Een leuke middag om een nieuwe liefde of activiteitenmaatje te ontmoeten. Het aantal aanmeldingen onder vrouwen is net als vorig jaar weer hoog, maar waar blijven de mannen? Aanmelden kan nog tot en met 5 maart. 

De Bollenstreek telt aardig wat alleenstaande senioren. Dat kan zijn door een scheiding of door het overlijden van de partner. Veel van deze senioren willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen. Dat hoeft niet direct een nieuwe liefde te zijn, een goede vriendschap is vaak ook al voldoende. Tijdens deze datemiddag kan men elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Dames kunnen zich helaas voor deze middag niet meer inschrijven maar worden wel op een wachtlijst geplaatst, maar voor de heren geldt: "Laat de dames niet zitten en schrijf u in! U kunt zich nog aanmelden tot en met 5 maart ".

De datemiddag is op zaterdag 24 maart van 15.00 tot 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Voorhout. Na aanmelding ontvangt men de definitieve locatiegegevens. De toegang bedraagt 12,50 euro per persoon, dit is inclusief toegang, een hapje en twee drankjes. Heren kunnen zich nog aanmelden tot en met 5 maart.

Aanmelden kan via de website (onder 'agenda') van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl.  Hier kan men aangeven voor welk onderdeel men zich inschrijft een activiteiten maatje of het speeddaten. Mocht het niet lukken om via de website aan te melden dan kan dat ook via onderstaand telefoonnummer.

Voor meer informatie over de bijeenkomst of de vervoersmogelijkheden kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen telefoonnummer: 0252 231805.

Uit de krant