| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Jonge singer-songwriters voor vierde keer op het podium tijdens zomeravondconcert

Activiteiten

Voorhout • Jonge singer-songwriters uit de regio krijgen opnieuw een podium. Op vrijdagavond 6 juli is de vierde editie van het zomeravondconcert in Voorhout. Aanmelden kan vanaf deze week. 

De eerste vrijdagavond van juli is sinds 2015 de avond waarop jonge singer-songwriters door de Rotary Club Voorhout een podium wordt geboden om zich te laten zien. Op het kerkplein van Voorhout wordt het muziekpaviljoen opgesteld, komt een professionele geluidsinstallatie, wordt een terras voor toeschouwers ingericht en verzorgt Cheers de catering.

De eerste keer in 2015, het weer was prachtig, bleef het tot 's avonds laat gezellig druk op het terras. Door onverwacht slecht weer moest in 2016 naar de zaal van Cheers worden uitgeweken. Ook daar genoten velen van de gevarieerde optredens.
De derde keer kon gelukkig in de open lucht worden gespeeld. Veel bezoekers zaten op het terras of stonden te kijken en genoten van mooie optredens.
 

Jonge singer-songwriters uit de regio die belangstelling hebben een optreden van ongeveer 25 minuten te verzorgen kunnen zich aanmelden via email: singersongwritervoorhout@gmail.com
Enkele deskundigen zullen de aanmeldingen beoordelen en daaruit de vier tot vijf muzikanten selecteren die voor een optreden worden uitgenodigd. Singer-songwriters die een eigen nummer ten gehore brengen hebben een streepje voor.

Uit de krant