Afbeelding
Foto: pr

Cursus BHV voor vrijwilligers in Teylingen

Verenigingen

Teylingen • Voor bestuurders en vrijwilligers van verenigingen uit Teylingen start op maandag 17 september de cursus Basishulpverlening, georganiseerd door Welzijn Teylingen.

Stel: tijdens een bijeenkomst of evenement wordt iemand onwel of krijgt een ongeval. In de cursus Basishulpverlening leren de deelnemers hoe in geval van nood hulp te verlenen tot de professionele hulpdiensten het van u overnemen. De cursus wordt verzorgd door First Response, in samenwerking met Welzijn Teylingen. First Response werkt metgekwalificeerde docenten. Zij leren de deelnemers het voorkomen, beperken en bestrijden van ongevallen en calamiteiten.

Tijdens de cursus wordt getoetst of de kandidaat de voorgeschreven verrichtingen beheerst. De competentie wordt getoetst met praktische handelingen. Een cursist ontvangt het opleidingscertificaat bij een voldoende beoordeling.

Aanmelden

De cursus is bedoeld voor bestuurders van vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers. De kosten bedragen 50 euro per persoon. Aanmelden kan bij First Response via www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl/.


De factuur en het certificaat gaan ook via First Response. Voor informatie, neem contact op met Welzijn Teylingen via info@welzijnteylingen.nl of bel 0252-231805.

Uit de krant